TERVETULOA PUNTTIKSELLE

 

Tervetuloa treenaamaan Karstulan parhaiten varustellulle kuntosalille. Monipuolinen vapaapaino-ja laitevalikoima tarjoaa parastaan kaikenlaisille liikkujille – niin perinteisen punttitreenin kuin toiminnallisen harjoittelun nimiin vannoville. Yli 10 vuotta treeniyhteisöään palvellut ja paikallisten karstulalaisten yksityisomistuksessa oleva Karstula Punttis sijaitsee Karstulan keskustassa liikuntahallin alakerrassa (Koulutie 13, 43500 KARSTULA). Tarjoamme myös laadukkaita personal trainer -palveluita.

Avoinna jäsenille henkilökohtaisella avainkoodilla: Ma-su klo. 07-22.

HUOM! Kuntosali on ns. omatoimisali eli kuntosalilla ei ole vakituista henkilökuntaa paikalla kuin erikseen sovitusti.

HINNASTO

 

1 viikko 14€

1 kk 40€

6 kk 200€

12 kk 300€

10x-kortti 50€ (voimassa 12kk)

10x-ryhmäpassi 50€ (voimassa 6kk)

Kertakäynti 7€

 

Opiskelijat, työttömät, eläkeläiset -25%

(ei koske kertakäyntiä, viikkokorttia tai 10x-korttia)

1kk 30€

6kk 150€

12kk 225€

 

 

Maksutavat

Meillä voit maksaa sähköpostiin lähetettävällä laskulla, Zettlen tai Stripen maksulinkillä pankkikortilla, verkkokaupassa pankkikortilla,Apple Paylla tai Google Paylla, Mobilepaylla, Paypalilla sekä kaikilla yleisimmillä liikuntaeduilla (Epassi, Smartum, Edenred, Tyky-kuntoseteli).

 

 

Hyvä yrityspäättäjä

 

Haluaisitko liikuntasetelien sijaan ohjata työhyvinvointibudjettia työntekijöiden kuntosalijäsenyyksiin?

Pyydä tarjous yhteydenottolomakkeen kautta. Ilmoita tarjouspyynnössäsi työntekijöiden lukumäärä sekä jäsenyyden pituus (kuukausijäsenyys/vuosijäsenyys).

 

Vai onko TYHY-päivät tulossa ja ideat lopussa? Ei hätää! Voimme auttaa. Laita viestiä yhteydenottolomakkeen kautta ja katsotaan miten voisimme olla avuksi.