PERSONAL TRAINING-PALVELUT

Mikä ihmeen Puntti-Akatemia?

Puntti-Akatemia on kolmen lapsen äidin vanhempainvapaalla syntynyt idea personal training-palveluiden ja kuntosaliohjelmoinnin tarjoamisesta paikallisille karstulalaisille.

Vitsistä lähtenyt idea Karstula Punttis Oy:n osuuden ostamisesta toteutui syksyllä 2022. Nopeasti tuli kuitenkin huomattua, että kysyntää sekä henkilökohtaiselle että ryhmävalmennukselle olisi myös pienessä pitäjässä kuntosalijäsenyyksien myymisen lisäksi.

Enemmän ja vähemmän tavoitteellista voimaharjoittelu-ja CrossFit-taustaa on ehtinyt kertymään jo 15 vuoden ajalta, jota täydentää nyt tällä hetkellä käynnissä olevat ACE-CPT personal training-opiskelut. Crosstraining-ryhmäliikuntaa on tullut lisäksi ohjattua jo parin vuoden ajan. Taustaa löytyy myös lasten liikunnanohjauksen parista vapaaehtoistyönä.

Kuntosali-ja PT-yrittäjän työt pyörivät tällä hetkellä palkkatöiden ohella harrastuksena.

Lämpimästi tervetuloa Puntti-Akatemian valmennuksiin!

Terkuin

Annika

PUNTTI-AKATEMIA

Puntti-Akatemia on enemmän kuin vain valmennusohjelma muiden joukossa.

Se on tapa elää, hengittää, liikkua ja syödä.

Kaikki Puntti-Akatemian valmennukset pohjautuvat suunnitteluun, jossa on otettu huomioon elämän täyteinen arki kuitenkaan tinkimättä liikaa itsesi määrittelemistä kunnianhimoisimmista tavoitteista.

 

Voit myös ottaa yhteyttä:

punttis@karstulapunttis.fi

tai 040 503 1128/Annika

VALMENNUKSET

PIONEERIT

ryhmävalmennus (etänä)

29€

PIONEERIT- ryhmävalmennus sopii tavoitteelliselle kuntosaliharrastajalle.

Olet perusterve, sinulla on jonkin verran kokemusta kuntosaliharjoittelusta vapailla painoilla ja haluat viedä harjoitteluasi uudelle tasolle.

Valmennus on suunniteltu elämäntäyteiseen arkeen, jossa treenaamme kolmen nousujohteisen viikon ajan ennen kevyttä, palauttavaa viikkoa

 

UNIIKKI

yksilövalmennus

alk. 120€

 

AINOA

yksittäinen kuntosaliohjaus (60min) tai kuntosaliohjelma

60€