KUN KEHITYKSELLÄ ON VÄLIÄ

Personal training-palvelut

Mikä ihmeen Puntti-Akatemia?

 Puntti-Akatemia on kolmen lapsen äidin vanhempainvapaalla syntynyt idea personal training-palveluiden ja kuntosaliohjelmoinnin tarjoamisesta paikallisille karstulalaisille.

Vitsistä lähtenyt idea Karstula Punttis Oy:n osuuden ostamisesta toteutui syksyllä 2022. Nopeasti tuli kuitenkin huomattua, että kysyntää sekä henkilökohtaiselle että ryhmävalmennukselle olisi myös pienessä pitäjässä kuntosalijäsenyyksien myymisen lisäksi.

Enemmän ja vähemmän tavoitteellista voimaharjoittelu-ja CrossFit-taustaa on ehtinyt kertymään jo 15 vuoden ajalta, jota täydentää nyt tällä hetkellä käynnissä olevat ACE-CPT personal training-opiskelut. Crosstraining-ryhmäliikuntaa on tullut lisäksi ohjattua jo parin vuoden ajan. Taustaa löytyy myös lasten liikunnanohjauksen parista vapaaehtoistyönä.

Palkkatyöt talous-ja henkilöstöjohtamisen parista ovat nyt tauolla vielä ainakin vuoden, joten aikaa riittää hyvin osa-aikaiselle yrittäjyydelle vuoden ikäisten kaksosten hoidon lomassa.

Lämpimästi tervetuloa Puntti-Akatemia valmennuksiin!

Terkuin

Annika

 

Puntti-Akatemia

Puntti-Akatemia on enemmän kuin vain valmennusohjelma muiden joukossa.

Se on tapa elää, hengittää, liikkua ja syödä.

Kaikki Puntti-Akatemian valmennukset pohjautuvat suunnitteluun, jossa on otettu huomioon elämän täyteinen arki kuitenkaan tinkimättä liikaa itsesi määrittelemistä kunnianhimoisimmista tavoitteista.

Puntti-Akatemian omat sivut löytyy osoitteesta  www.punttiakatemia.fi

Voit myös ottaa yhteyttä:

punttiakatemia@karstulapunttis.fi

tai 040 503 1128/Annika

 

VALMENNUSTUOTTEET